Şantiye İlaçlama

İlaçlama hizmetleri; bulunulan ortamda insan sağlığını tehdit eden pire, bit, hamam böceği veya fare ve benzerlerini ortamdan uzaklaştırmak için kullanılan yöntemlerdir. Toplu yaşam alanları olan, iş yerleri, şantiyeler veya konutlarda haşereleri ortadan kaldırmak ve aynı zamanda belirlenen periyotlar dâhilinde kontrolünü gerçekleştirme işlemi olarak gerçekleşmektedir. Şantiye ilaçlama hizmetleri alanında tecrübeli ve bilgili personeller tarafından uygulanmaktadır.

Şantiye gibi çalışma ve barınma mekânları, özelliği itibari ile haşereler için oldukça uygun koşullara sahip alanlardır. Şantiye alanında istihdam edilen personellerin sağlığı ve bulunulan ortamın sağlık koşullarına uygun hale getirilmesi ilaçlama hizmetleri ile mümkün olmaktadır. Temelde oldukça yoğun güvenlik önlemleri alınarak işlemler gerçekleştirilmiş olsa da, kullanılan ürünler insan sağlığına herhangi bir olumsuz durum oluşturmamaktadır. Bu yönüyle insan sağlığına uygun ve gerekli kurumlar tarafından onay verilen kimyasallar kullanılmaktadır.

Şantiye İlaçlama İşlemi Nasıl Yapılır?

İlaçlama hizmetleri, işlem uygulanan alan ve haşere yapısına göre farklı kimyasal ürünler tercih edilmektedir. Genel itibari ile kullanılan ürünler insan sağlığına uygun ürünler tercih edilmiş olsa da, işlem sırasında diğer canlılarında zarar görme ihtimali düşünülmektedir. Bu yüzden kullanılan ürünler, sadece ortamdan uzaklaştırılmak istenen haşerelerin veya kemirgenlerin biyolojik yapıları dikkate alınarak kullanılmaktadır.

Şantiye ilaçlama hizmeti ise genel itibari ile kullanıcı talebi ile gerçekleşmektedir. Fakat herhangi bir salgın veya yuvalanma belirtisinin tespit edilmesi durumunda, Sağlık Bakanlığı kendiliğinden ilaçlama işlemleri başlatabilir. Bu da kullanılan alanın uzun süre kullanım dışı bırakılması anlamına gelmektedir. Gerekli tedbir ve tespit işlemlerinin tamamlanmasının ardından yasal sürecin bitimi ile alan tekrar kullanıma açılmaktadır.

Belirtilen bu açıklama doğrultusunda herhangi bir kısıtlamaya maruz kalmadan gerekli kontrol ve denetimlerin gerçekleştirilmesi için Molekül İlaçlama firması ile iletişime geçerek şantiye alanını sağlığa uygun bir hale getirebilirsiniz. İlaçlama işlemi ise, işlem uygulanacak alanın güvenli bir hale getirilmesi ile başlamaktadır. Bu süreç tamamıyla ilaçlama hizmetlerinde uzmanlaşmış ekipler tarafından gerçekleştirilmektedir.

Şantiye ilaçlama hizmetleri genel itibari ile kullanıcının talep ettiği ilaçlama türüne bağlı olarak gerçekleşmektedir. İlaçlama türleri ise; kokusuz ilaçlama, kokulu ilaçlama, haşere kontrol noktaları, sıvı ilaçlama ve diğer ilaçlama türlerinden oluşmaktadır. Haşerelerin veya kemirgenlerin yuvalanma noktaları tespit edilerek, ilaçlama hizmetleri bu noktalardan başlatılmaktadır.

Şantiye İlaçlama Hizmeti Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

İlaçlama hizmetleri tercih edilirken dikkat edilmesi gereken bazı hususular bulunmaktadır. Dikkat edilmesi gereken noktaların en başında ise tercih edilen firmanın gerekli sertifikalara sahip olması ve aynı zamanda Sağlık Bakanlığı onayı ile işlemlerine devam ediyor olması gerekmektedir. Ayrıca firma tercihinde bulunurken, müşteri referansı sağlanarak hizmet alınması istenmeyen durumların oluşmasını engelleyebilir.

Molekül İlaçlama firması olarak Sağlık Bakanlığı onayı ile müşteri memnuniyeti ve canlı sağlığını koruma ilkelerimiz doğrultusunda hizmet vermeye devam etmekteyiz. Ayrıca ilaçlama hizmetleri alanında, personele gerekli iş güvenliği eğitimi ve kimyasal ürünler hakkında bilgilendirme sağlayarak; şantiye ilaçlama hizmetlerinde ,istenmeyen durumların oluşmamasını amaçlamaktayız. Verilen eğitimler ve bilgilendirmeler sayesinde, kaliteli ilaçlama hizmetleri sunulmaktadır.

Şantiye İlaçlama Fiyatları

İlaçlama hizmetleri talep edilmesi durumunda; ilaçlanacak alanın büyüklüğü, tercih edilen ürünler ve gerekli personel sayısı gibi faktörler göz önünde bulundurularak fiyatlandırılmaktadır. Fiyatlandırma konusunda müşteri memnuniyeti gözeterek, en uygun fiyatta en yüksek kalitede hizmet sunmayı amaç edinmekteyiz.

İlaçlama hizmetleri genel itibari ile tek bir sefere mahsus olmuş olsa da yapılması gereken kontrol ve denetimler sonucunda tekrar ilaçlama hizmet alınması gerekebilir.  Bu durumda oluşturulan sözleşmeye bağlı olarak periyotlar halinde birden fazla ilaçlama hizmeti tek ödeme ile gerçekleşebilir. Şantiye ilaçlama hizmeti, yapının inşa ediliş süresi boyunca sağlanmaktadır. İlaçlama hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak için iletişime geçerek yardım talep edebilirsiniz.

Open chat