İş Yeri İlaçlama

Firmamız Molekül İlaçlama her türlü haşere ile mücadelede yanınızdadır. İş yerlerinizin yıllık ve aylık rutin ilaçlamaları, hızlıca ve en güvenli şekilde yapılmaktadır. İş yeri türüne uygun olarak ilaç formülleri kullanmaktayız. Yaz ve kış aylarında oluşan farklı böcek türlerine karşın en etkili ilaçlama yöntemi kullanmak birinci hedefimizdir. Bu ilaçlamalar sayesinde iş yerlerinizde böceklenmeye karşı tedbir alarak olası sorunları engelleyebilirsiniz. Tüm ilaçlarımız gerekli sağlık kuruluşları ve Sağlık Bakanlığı onayıyla kullanılmaktadır bu yüzden insan sağlına zararsızdır. İlaçlama süreci hızlı şekilde yapıldığından iş yerinizin faaliyete geçme süresini oldukça kısa tutmaktayız. Genellik iş yerlerinde hamam böceği, fare ve sinek tarzı haşereler görülür bu haşerelerin dahada yayılmasını engellemek için firmamıza başvurabilirsiniz. İş yeri ilaçlama hizmeti konusunda firma çalışanlarımız gerekli eğitimleri verilerek sahaya gönderilmektedir. Her türlü işlemimiz mevzuata ve gerekli yönetmeliklere uygun olarak yapılmakatadır.

Rutin İlaçlamanın İş Yerleri İçin Önemi

Hamam böceği ve çeşitli haşereler iş yerinizin itibarını ve performansını olumsuz yönde etkileyen etmenlerdir. Gerekli önlemler alınmadığı takdirde iş yerinizde yuvalanma ve yayılmalarına yol açabilir bu durum ise sizi üzebilir. Bu gibi olumsuz durumların önüne geçmek için mevsimlik rutin ilaçlamaların yapılması son derece önemlidir. Bu ilaçlamalar için firmamız ile çalışmanız kesin sonuç almanızda fayda sağlayacaktır. İş yerinizin hangi ilaç türleri ile ilaçlandığını bilmek en doğal hakkınızdır. Rutin ilaçlamalarda kullandığımız ilaçların bilgisini tüm detayları ile sizinle paylaşmaktayız. İş yeri ilaçlama işleminin rutin yapılması müşterilerinizin güvenle sizden hizmet alması için fayda sağlamaktadır. Özellikle gıda sektörü üzerine çalışan bir iş yerinde haşere bulunması ciddi müşteri kaybına yol açabilir. Rutin ilaçlama bu gibi sorunların ortaya çıkmaması için elzemdir. Hamam böceği,fare ve karınca gibi haşerelerin genelde kuytu noktalarda yuvalanması haşerelerle mücadelede zorluk çıkarabilir. Uzman ekiplerimiz bu gibi noktaları kolaylıkla bularak sorunu en temelinde çözmektedir. Günün büyük vaktini geçirdiğiniz iş yerlerinizin temiz ve sağlıklı olması açısından rutin ilaçlamaları yaptırmanız faydanıza olacaktır.

Neden Molekül İlaçlama

İlaçlama işlemi dikkat ve özen gerektirmektedir. Ayrıca kullanılan ilaçların içeriği insan sağlına zarar vermeyecek şekilde ve formülde olmalıdır. İlaçların formları ( sıvı, jel veya katı) iş yerinizin şartlarına uygun şekilde olmalıdır. Firmamız iş yerinize en uygun şekilde ve formülde ilaçları belirleyerek en kısa zamanda ilaçlama işlemini yapar. İlaçlama sırasında iş yerinde bulunan eşya ve gereçlerin önemli ölçüde yerlerinden kaldırılmasına gerek kalmaksızın ilaçlama yapmaktadır. Kullandığımız ilaçlar haşerelere karşı kesin çözüm sunmaktadır. İş yerinde hangi böcek türü yoğunluğu varsa ona özel olarak ilaçlama yapmaktayız. Siz iş yerinizin böceklerden arınmasını sağlayarak güvenilirliğinizi artırırken bizlerde sizler için en kaliteli hizmeti sunmaya çalışmaktayız. Tüm bu uygulamalarımızı uygun fiyat garantisi ile vermekteyiz. Hem böceklerde iş yerinizi korurken hem de uçuk maliyetlerden cebinizi koruyabilirsiniz.

İş yeri ilaçlama işlemi firmamızın önem verdiği alandır. İş yerlerinin temiz ve titiz olması işletmeciler için önemlidir. Firmamız bu önemin farkında olduğu için eğitimli ekiplerimizle iş yeri sahipleri ile bilgi paylaşımı yaparak ilaçlamayı yapmaktadır. Sizlerde haşere sorunları için kesin çözüm istiyorsanız 7/24 firmamıza ulaşarak bilgi alabilirsiniz. İş yerinizin büyüklüğü ve şekline göre ilaçlama takvimi oluşturabilirsiniz. Firmamız ilaçlama sürecinde sizlere gereken desteği ve bilgi paylaşımını yapmaktadır. Tüm bu sebeplerden ötürü ilaçlama işlerinizde firmamıza gönül rahatlığı ile yetki verebilirsiniz. Haşerelerin iş yerinizi işgal etmesine izin vermeden firmamıza başvurarak olumsuz olaylara yol açmadan iş yerinizi daha sağlıklı bir hale getirebilirsiniz.

Open chat