Fırın İlaçlama

Fırın, pastane, bir restoranın mutfağı birçok besin olduğu için böceklerin ve haşerelerin ve bunlardan ortaya çıkan bakteriler için en uygun ortamlardır. Ayrıca sıcak ve nemli olması da böceklerin görülme olasılığını arttırır. Bu alanlara yemek, ekmek yapmak için bir sürü yeni ve taze ürünler gelmektedir. Bunlar böceklerin fırınlara yuva yapmasına neden olmaktadırlar. Fırın ilaçlama bu yüzden gereklidir. Fırınlarda bu türden haşerelerin çok olması sağlık ve hijyen açısından tehlike oluşturmaktadır. Ayrıca nemden dolayı da yuva yapabildikleri gibi hızlı bir üreme gösterip çok kolay yayılabilmektedir. Müşterileri de düşünerekten düzenli aralıklarla ilaçlanma yapılmalıdır. Firmamız size bu hizmeti en iyi şekilde sunmaktan onur duyar.

Fırın İlaçlama Önemi

Fırın ilaçlama aynı zamanda Tarım Bakanlığının büyük önem verdiği konulardan biridir. Tarım Bakanlığının belirlediği kanunlara göre yiyecek üretimi yapılan yerler düzenli olarak ilaçlama firmaları tarafından kontrol edilmeli ve ilaçlanmalıdır. Fırınlarda böceklerin yanı sıra fare ve diğer kemirgen hayvanlar da yerleşir ve çoğalır. Çünkü bu hayvanlar beslenme ihtiyaçlarını en kolay fırın gibi yiyecek üreten mekanlarda karşılamaktadır. Ancak bu hayvanlar hastalık taşıyabileceği için düzenli ilaçlama yaptırılması ve bu hayvanların çoğalmasını hatta oraya yerleşmesini önlemek gerekir. Bunu yapmanın en etkili yolu da profesyonel bir ilaçlama firmasından yardım almaktır. Bazı fırın ve pastane yöneticileri fazla paradan kaçınmak için ya kendileri ilaçlama yapmaya çalışıyorlar ya da amatör bir ekip ile birlikte çalışıyorlar. Ancak yapılması gereken işlemleri tam olarak bilmeyen bir ekip böcekleri ve diğer kemirgen hayvanları tam olarak ortadan kaldıramaz ve bu sağlık ve hijyen açısından sorun teşkil eder.

Fırın İlaçlama Neden Gereklidir

İşlettiğiniz fırın gibi mekanlarda görülen böcekler ve kemirgen hayvanlar müşteri kaybetmenize, belki de işletmenizin kapanmasına yol açabilir. Hem bu sebepten ötürü hem de ceza yememek için ama aslında en önemlisi sağlık açısından hastalık oluşturabildikleri için profesyonel bir firma tarafından düzenli aralıklarla ilaçlama yapılması gerekmektedir. Ayrıca çalışacağınız ilaçlama firması profesyonel olması dışında aynı zamanda deneyimli olması gerekmektedir. Firmamız usta bir ekip tarafından oluşmaktadır. Kaliteli ürünler ile birlikte ilaçlama yapmaktayız. İlaçlama sürecinde sizi bilgilendirmekteyiz. Aynı zamanda ilaçlama yapılırken ve yapıldıktan sonra sizi doğru bir şekilde yönlendiriyoruz ve gerekli takipleri de yapıyoruz. İşletmenizde gerekli gözlemleme yapıldıktan sonra hangi aralıklara hangi işlemlerin yapılacağını belirliyoruz ve belirlenen bu yönergelere göre hareket ediyoruz. Fırın ilaçlama söz konusu olduğunda bize ulaşabilirsiniz.

Fırın İlaçlama Nasıl Yapılmalıdır

İlaçlama yapacak olan firma Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı ilaçlar kullanmalıdır. Böylece daha kesin sonuçlar ortaya çıkarmış olur. Sağlık açısından düşünüldüğünde Ziraat mühendisleri tarafından onayı alınmamış hiçbir ürün kullanılmamalıdır. Firmamız Sağlık Bakanlığı ve Ziraat mühendisleri tarafından onaylanmış kaliteli ve böcekleri ortadan kaldırma işlevi yüksek olan ilaçlar kullanmaktadır. Fırın ilaçlama yaparken yeni nesil ve aynı zamanda modern ilaçlama tekniklerini son teknoloji ilaçlama makinelerini kullanmaktadır. Fırınlarınızı ilaçlarken öncelikle böceklerin ya da kemirgen hayvanların tam olarak hangi bölgelerde olduğu yani yuvaları tespit edilir. Daha sonra türlerine bağlı olarak hangi ilaçları ve hangi ilaçlama yöntemlerinin kullanılacağı kararlaştırılır. En son işlem olarak da planlı ve programlı bir şekilde uzman bir ekip tarafından ilaçlama işlemi yapılmaktadır. Firmamız ruhsatlandırılmış ilaçları kullanarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. Firmamız bütçenize uygun olacak şekilde hizmet vermektedir. Daha az para harcamak için tamamen bir amatör ekip ile birlikte çalışmak yerine bütçenizi aşmayan ve aynı zamanda profesyonel bir ekip ile çalışmak için bize ulaşabilirsiniz.

Open chat