Depo İlaçlama Hizmetleri

Deposu olan iş yerleri, depolarını tuttuğu mal, ürün veya eşyaların durumuna göre temiz ve sağlıklı tutmak zorundadır. Özellikle gıda firmaları veya gıda toptancılığı yapan firmaların depoları, hijyenik açıdan tam uyumlu olması gerekmektedir. Depo ilaçlama yapılmadığında, depolar, ambarlar veya buna benzer yerler, sürekli ışık ve hava almadığından, haşere, böcek veya kemirgen türü canlılar için birer yaşam alanı haline gelir. Bu da hem depoda tutulan ürünler veya mallar için risk getirir hem de depoda istihdam edilen personelin sağlığına tehdit oluşturur. Zamanında yapılan ilaçlama hizmetleri ile bu durumun önüne geçebilmeniz mümkündür.

Depolarda En Çok Görülen Zararlı Canlılar Nelerdir?

Depolar karanlık, ışık girmeyen ve diğer alanlara göre nispeten daha az hava sirkülasyonunun olduğu yerlerdir. Bu gibi ortamlarda fare, hamam böceği, kara fatma, çiyan, solucan, pire,  örümcek ve tahta kurusu gibi, haşere ve kemirgenler daha sık görülür. Genellikle karanlık ortamlarda yaşayan bu canlılar, aydınlık olduğunda gözden kaybolabilir.

Deponuzda Zararlı Canlılar Olduğunu Nasıl Anlarsınız?

Kemirgen, haşere veya böcek gibi canlılar her ne kadar karanlık ortamlarda bulunsalar da eğer deponuzda bu tür canlılar varsa muhakkak göreceksiniz anlamına gelir. Fakat kemirgenlerin bıraktıkları dışkıları da köhne ve ışık girmeyen yerlerde görebilirsiniz. Periyodik bir şekilde depo ilaçlama hizmeti almıyorsanız ve deponuz, ışık ve hava girmeyen bir ortama haiz ise zararlı canlılar yüksek ihtimal deponuzda barınıyordur.

Depolarda Haşereler İle Mücadele

Depo gibi mekanlarda haşereler ile mücadele çok önemli bir konudur. Özellikle gıda üreticileri veya gıda toptancıları gibi firmalar, depolarında haşereler ile yoğun bir mücadele vermek zorunda kalırlar. Zararlı canlılar hem depoda bulunan ürünlere veya eşyalara hem de insanlara zarar verebileceğin, sağlıkları da tehdit altındadır.

Depolarda, haşereler ile mücadele için periyodik şekilde ilaçlama yapılmalıdır. Böylece hem çalışanların sağlığı korunur hem de mal veya ürünlerin zarar görmesi engellenmektedir.

Depo İlaçlama Hizmeti Nasıl Yapılır?

Depo, antrepo, ambar gibi alanlarda, ilaçlama yapılmadan önce depoda bulunan mal veya ürünlerin türü analiz edilmelidir. Eğer gıda firması ise, gıdanın türüne göre depo ilaçlama yapılmalıdır. Molekül İlaçlama firması olarak, deponuzu ilaçlama yapmadan önce, alanında deneyim ekibimiz, deponuzu analiz ederek, deponuzun durumuna göre ilaçlama yapacaktır.

Molekül İlaçlama

Firmamız, deneyimli kadrosu ile, tüm iç ve dış mekan ilaçlama işlemlerinde bulunduğu gibi depo ilaçlama hizmetini de profesyonel olarak vermektedir. Deponun mevcut durumuna göre, kokulu ilaçlama, kokusuz ilaçlama hizmetleri verilmektedir.

Alanında Uzman Kadro

Depo ilaçlama hizmetlerini satın almaya karar vermiş bulunduğunuzda, dikkat etmeniz gereken bir takım hususlar bulunmaktadır. Piyasada çokça korsan olarak tabir edilen firmalar bulunmaktadır. Hizmeti almadan önce, ilaçlama firması ile görüşmeniz, kullandığı ekipmanları incelemeniz sağlıklı bir hizmet almanıza vesile olacaktır. Ayrıca firmanın referanslarını inceleyip, çalıştığı firmalar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Molekül İlaçlama olarak, sağlık bakanlığı ve tarım bakanlığı onaylı, ilaç markaları ve ilaç ürünleri kullanmaktayız. Kurumsal odaklı çalışan firmamız, haşere, böcek veya kemirgen problemi yaşayan depoların, problemlerini kısa zamanda gidermektedir. Alanında kendini yetiştirip geliştirmiş personeliyle, profesyonel hizmet sunmakta ve tüm müşterilerini mutlu etmektedir.

Molekül İlaçlama Hizmetleri

Firmamız, uzman kadrosuyla, depo, antrepo, ev, okul, bodrum, kömürlük gibi yerlerin böcek ilaçlama hizmetlerini vermektedir. Depoların ilaçlanması konusunda tecrübeli olan ekibimiz, deponuzun mevcut durumuna göre aksiyon alıp, geliştirdiği ileri teknikler ile depo ilaçlama hizmetleri vermektedir.

Dürüst, deneyimli ve sektörde uzun yıllar hizmet veren firmamız, her tür ilaçlama konularında müşterilerimize hizmet vermektedir. Çalışanlarımız ve müşteri temsilcilerimiz, her türlü ilaçlama işlemleri için müşterilerimize bilgi vermekte ve ilaçlama konularında en ince ayrıntısına kadar bilgilerini ve deneyimlerini paylaşmaktadır.

Open chat