Gümüş Böceği İlaçlama

Gümüşcün olarak da bilinen gümüş böceği gri renkli gözükmektedir ama aslında beyaz renkte olmaktadır. Damla şeklinde bir vücut yapısına sahip olan bu böceğin uzunluğu  yaklaşık olarak 20 mm kadar çıkabilmektedir. İnsan sağlığını pek tehdit etmeseler de evlerdeki veya bulundukları ortamlardaki eşyalara verdikleri zararlar ile meşhur olmuş durumda olmaktadırlar. Bu konuda genellikle profesyonel bir ilaçlama hizmeti sektörüne başvurulup, tamamen yok edilmektedir. Nemli yerleri çok seven bu haşere, evlerde lavabolarda, küvetlerde, banyoda, zemin üzerinde bulunmaktadır. Ancak daha çok kitaplar, dergiler ve gazetelerin arasından çıktıkları görülmektedir. Herhangi bir alışveriş sırasında bunlara benzer ürünün alınması ile de evlere yerleşebilmektedir.

Karanlık ve nemli bir yer varsa bir gümüş böceğinin yuva yapması için son derece elverişli bir ortam oluşmuş demektir. Bu sebeple genellikle depolarda yuvalama ve çoğalma işlemini gerçekleştirir. Vücudunun arka kısmında üç adet sert tel gibi duran kılları mevcuttur. Çok hızlı hareket kabiliyetine sahip bu böcek, genelde diğer haşerelere yem olmaktadır. Kitap, dergi, gazete, karton kutu, kumaşlar, bakliyat depoları ve bunun gibi sayısız yerde bulunmalarının sebebi gümüş böceklerinin hemen hemen her şeyle beslenebiliyor olması özelliğinden dolayıdır. Yavrular dört ay gibi bir böcek için oldukça uzun bir süre içerisinde yetişkin hale gelmektedir. Ancak çok küçük oldukları için yok edilemez ve çoğalması gerçekleşir. Bu konuda ilaçlama yaptırılması önerilmektedir.

Gümüş Böceğinin Zararlı Özellikleri

Gümüş böceklerinin insan sağlına çok ciddi zararları olmamaktır. Ancak daha önce bulunduğu yer istisna olarak, oradan zararlı bir organizmayı alıp sizin besin ürünlerinize bulaştırarak hastalık yapabilirler. Ayrıca insan besin ürünlerinden de beslendikleri için düzgün korunamamış bir gıdanın bozulmasına sebebiyet verebilmektedir. Bu konuda bu böceklerden tamamen kurtulmak önemlidir ve ilaçlama hizmeti alınmalıdır.

Gümüş böceklerinin en çok zarar verdiği yer tabii ki kitaplar, dergiler gazeteler, koliler ve bunun gibi pek çok eşyadır. Her şeyle beslenebildikleri için bahsettiğimiz bu eşyaların arasına girerek, tüketir ve ciddi hasara sebep olurlar. Genellikle tozlu raflar arasından ve kütüphanelerde görülmesi bu durumdan dolayıdır. Oluşturmuş olduğunuz kütüphaneye veya arşivlere zarar vererek sizleri maddi anlamda da sıkıntıya sokmaktadır. Bu konuda nerede olursa olsun ilaçlama hizmeti almak son derece katkı sağlayacaktır.

Gümüş Böceği İlaçlama Hizmeti

Bu her şeyle beslenebilen haşere ile evde kendi başınızla mücadele edebilirsiniz. Bulunduğu bölgeyi kuru tutmak veya elektrik süpürgesi kullanmak bu çözümlerin başında gelir. Ancak bulunduğu bölgeyi kuru tutmak sizin cildinizde kurumaya sebebiyet verebilir. Elektrik süpürgesi kullanmak ise geçici çözümdür. Tamamıyla kökten bir çözüm için yuvalarının bulunduğu veya bulunabileceği yer ilaçlanmalıdır. Tamamen böcek için elverişsiz bir ortam yaratılmalıdır. Molekül İlaçlama bu konuda sizlere kesin çözüm sunmaktadır. İlaçlama sektöründe hizmet veren firmamız istenmeyen eşyalarınıza son derece zarar verebilecek olan bu canlıyı profesyonel ve tecrübeli kadrosuyla yok etmekte ve besin ürünlerinizin, kitaplarınızın, arşivlerinizin ve bunun gibi gümüş böceğinin zarar verebileceği pek çok şeyi güvence altına almaktadır.

Sadece gümüş böceği ilaçlaması ile sınırlı olmayan firmamız, her türlü haşere sıkıntısından sizleri kurtarmakta ve bunu garanti etmektedir. İlaçlama hizmetlerinde tamamen Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçları kullanmakta olan firmamız, her cebe uygun fırsatları ve promosyonları ile sizlerle çalışmaktan dolayı son derece mutluluk duymaktadır. Evlerde, iş yerlerinde, parklarda, bahçelerde, restoranlarda ve bunun gibi pek çok yerde ilaçlama işlemlerini gerçekleştirip sizlere sağlıklı, hijyenik ortamlar sunmaktayız. Her türlü haşere problemleri için firmamızla iletişime geçerek destek alabilirsiniz.

Open chat