Bit İlaçlama

Öncelikle bit bulaşması olayının hijyenle bir alakasının olmadığının belirtilmesi gerekir. Bu konuda ilaçlama gerekmektedir. Ne kadar temiz ve hijyenik olursanız olun ne kadar dikkat ederseniz edin her türlü durumda bit bulaşma durumları mümkündür. Genellikle saçların arasına, kafaya yerleşen bit, inanılmaz bir üreme potansiyeline sahip olup, bit sirkesi dediğimiz yumurtalarını meydana getirirler. Bitlerin saç derisini ısırması ile tükürüğünde bulunan enzimler kaşıntı hissi meydana getirmektedir. Gözle görülür bir büyüklüğe sahip olan bitler saçın dikkatli aranması sonucu görülebilirler. Ama bit sirkesi dediğimiz yumurtaların görülmesi bir hayli zor olmaktadır. Bu nedenle temizlendiği düşünülen bölgede tekrar bit oluşması meydana gelmektedir. Bu yumurtalar kahverengi, beyaz renkle olup saç derisine tutunarak genellikle kafada yer alırlar. Sıkı tutunan bir yapısı olduğu için saç yıkama ile kolay kolay kurtulunması mümkün değildir.

Ortalama olarak bir hafta ömrü olan bitler aşırı hızlı üreme yetenekleri sayesinde haftalarca hatta aylarca insana eziyet olmaktadır. Elbise bitleri en büyük bit türüdür. Boyları 4 mm kadar olabilirken, en küçük boyutta olan kıl bitlerinin boyutu 1 mm olmaktadır. Bitler yakın temas sonucu buluşmaktadır. Bu durumun okul çağındaki çocuklarda bu kadar çok görülmesinin asıl sebebidir. Bit bulaşması durumda her zaman doktora gidilmesine gerek yoktur. Vücudunuzu bitlerden kurtarması doktor sayesinde mümkündür ancak doğru ilaçlama yöntemleri kullanarak bu bitlerden sonsuza kurtulmak mümkündür.

Bitlerin Zararlı Özellikleri

Bitler, genellikle kendi özelliklerinden dolayı kıl diplerine yerleşerek kan emen parazitlerdir. Taşımış olduğu zararlı organizmaları da kan yoluyla bulaştırarak ciddi hastalıkların çok çabuk taşınmasına sebebiyet verir. Bu sıkıntılar özellikle okul çağındaki çocuklar için önemli sorunlar yaratmaktadır. Bu yüzden okul çağındaki çocuğun saçlarının sık sık kontrol edilmesi gereklidir. Bit, bulaşıcı hastalıkların yayılmasını sağlayan önemli bir parazittir ve bu hususta ilaçlama hizmeti alınması şarttır.

Bitler bilindiği üzere inanılmaz bir kaşıntı hissi verir. Bu durum insanı sosyal ve psikolojik olarak etkileyerek zararlar verir. Sürekli kaşınan bir insana kimse yaklaşmak istemez. Bu durumun hijyenle alakası olmamasına karşın çevreler tarafından kişinin pis olduğu varsayımları yapılması mümkündür. Rahat, günlük bir yaşam geçirmenizi tamamen sıfıra indiren bit bulaşması durumu sizin uykularınızı da bölerek, hayatınızın inanılmaz rahatsız edici bir hal almasını sağlar. İlaçlama yöntemleri ile bu sorun kökünden çözülebilir.

Bitler, ayrıca kirpik, kaşlar ve kasık bölgesine de yerleşerek aşırı rahatsız edici bir hal alabilmektedir. Özellikle kirpik bölgesine yerleşen bitler görme zorluğu çekilmesini ve gözde yaratacağı kaşıntı ile önemli sorunlar yaratabilir. Gözlerini sürekli kaşıyan birisi gözlerini kaybetmeye kadar gidebilecek ciddi sorunlarla baş başa kalmaktadır. Kasık biti ise, sosyal ortamda hiç hoş olmayacak görüntülere sebebiyet vermektedir. Molekül İlaçlama, sizlere bu konuda kesinlikle ilaçlama hizmeti almanızı önermektedir.

Bit İlaçlama Hizmeti

Molekül İlaçlama, bu rahatsız edici parazitlerden kurtulmak için, bit ilaçlama konusunda sizlere kesin çözüm garantisi vermektedir. Bu ilaçlama seçeneğinde sıvı ilaçlama kullanılmalıdır. Sıvı halde olan, son derece kimyasal ve parazitlere özel yapısıyla bu ilaçlar için kesinlikle profesyonellere başvurulması gerekmektedir. Kendi yapacağınız ilaçlama çalışmaları bu konuda olumsuz ve istenmeyen sonuçlar verebilir. Firmamız son derece profesyonel ve tecrübeli kadrosu ile bu hizmeti en kolay ve en etkili şekilde yapmaktadır. Şirketimiz sizlere her türlü haşere probleminde yardımcı olmakta ve sizlere son derece güvenli, sağlıklı bir yuva sunmaktadır. Müşteriyi memnuniyetini esas alan firmamızla bu konularda gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz. Her türlü bilgiyi almak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Open chat